Stefanos Panayi

  • věk: 22 let
  • povolání: student
  • město: Praha

Skoro dvoumetrový Stefanos Panayi má své kořeny na Kypru. Maminka je Češku a tatínek Kypřan. Studovat ČVUT do České republiky přijel Stefanos v 19 letech, nyní jde do 4. ročníku a chce ve studiu pokračovat.

Od čtyř let se Stefanos věnoval judu, dotáhl to až do kyperské reprezentace. Na soustředění jezdili také do Čech, kde trénovali s naším borcem Lukášem Krpálkem.

Zatím největší životní výzvou pro Stefanose bylo, když po povinné roční vojenské službě na Kypru, přijel studovat do Čech a s minimální znalostí českého jazyka (neuměl pořádně česky číst a psát), se prokousal prvním semestrem na vysoké škole. To ho hodně motivovalo.

Stefanos Panayi se svým starším bratrem Alexandrosem, též účastníkem soutěže Muž roku, vyučují tanec Shuffle dance a provozují vlastní taneční školu. Stefanos Panayi je bez přítelkyně, rád se vrací za rodinou na Kypr. Mluví česky, anglicky a řecky. Do budoucna si chce založit svoji rekonstrukční firmu. Zatím primárním úkolem je úspěšně dostudovat.

řekl o sobě

Ahoj, přeji krásný den všem. Jmenuji se Stefanos Panayi a je mi 22 let. Jsem studentem fakulty stavební na ČVUT v Praze na specializací pozemních staveb. Zároveň se věnuji profesionálně tanci Shuffle Dance, kde společně s bratrem Alexem (finalista č.3) jsme založili taneční školu, která se jmenuje ShufflingBros Dance Academy. Zde nabízíme 9 různých tanečních stylů tak aby si každý našel svůj styl, který ho inspiruje.

Také moji velkou vášní od mala byl bojový sport Judo, kterému jsem se věnoval 15 let na vrcholové úrovni a jezdil jsem na mezinárodní soutěže.

Mým životním motem je "Když nemůžeš tak přidej" podle čeho se často řídím.

Přestože každý den přináší své výzvy, snažím se vidět v nich příležitosti a učit se z každé situace. Mým hlavním cílem v životě je se pořád zlepšovat jako osobnost a být vždy pozitivně naladěný, protože s úsměvem jde všechno líp.

finalisté 2023