Rostislav Procházka

  • věk: 22 let
  • povolání: administrativní pracovník
  • město: Znojmo

Absolvent obchodní akademie, píšící všemi deseti, pracuje jako koncipient v advokátní kanceláři. Hodně věcem se přiučil, ale práva studovat nechce. Rostislava Procházku spíš láká herectví, modeling. Účastí v soutěži Muž roku si plní část svého snu.

Rostislav je ženatý, po pětileté známosti svůj vztah zpečetili svatbou. Manželka studuje psychologii, a přitom fotí svatby, páry, rodinky. Rosťa jí pomáhá tím, že se postaví za kameru a obřad dokumentují spolu.

Rostislav Procházka si ve volných chvílích rád zaběhá, hraje florbal, nevyhýbá se fyzickým aktivitám. Mluví anglicky a německy. S manželkou se těší, až si konečně udělají pořádnou dovolenou. Pět let nikde nebyli a zjišťují, že je potřeba trochu zvolnit a užívat si volných okamžiků.

řekl o sobě

Jmenuji se Rostislav Procházka, je mi 22 let, soutěžím s číslem 7 a pocházím z krásného města Znojma. Momentálně žiju v Praze a pracuji v administrativě.

Mám širokou škálu koníčků. Jedním z největších je hudba. Od malička zpívám a skládám svoje texty, občas zabrnkám i na kytaru, jsem samouk. Vydal jsem už i pár písniček a je to pro mě forma terapie. Také se věnuji různým sportům, jako je fitness, běh, fotbal, florbal a mnoho dalších. Také miluju procházky v přírodě, hlavně u nás na jižní Moravě. Příležitostně také natáčím jako svatební kameraman.

O sobě bych dále řekl, že jsem velmi citlivý a dobrosrdečný člověk. V životě mám rád pořádek a režim. Jsem hlavně svůj a nesnesu přetvářku.

Jedním z mých snů je pohybovat se v oblasti herectví, modelingu a v hudebním průmyslu. Už snad od narození jsem rád středem pozornosti a nadšený, když zaujmu okolí.

finalisté 2023