Lukáš Kupkovič

  • věk: 22 let
  • povolání: fitness trenér
  • město: Praha
  • zájmy: posilování, plavání, osobní rozvoj, vesmír, příroda a hudba

Nikdo by dnes neřekl, ale kluk, který jako malý trpěl podvýživou, byl slabý, za což ho jeho vrstevníci ve škole šikanovali, se vypracoval na fitness trenéra. Lukáš Kupkovič si po gymnáziu udělal trenérské kurzy a nyní jeho klientelu ve fitku tvoří hlavně zahraniční ženy středního věku. I z toho důvodu umí Lukáš dobře anglicky.

Stále se musí v oboru sebevzdělávat, sledovat nové trendy. Jeho snem je mít své vlastní fitko, pracovat s přírodními doplňky, stát se fitness modelem. Je toho víc a jak sám říká, při svém mládí si může dovolit hledat to nejvhodnější.

O soutěži Muž roku se dozvěděl od své kolegyně ve fitku. Soutěž si chce užít, poznat kluky a udělat si kamarády do života.

řekl o sobě

Ahoj všichni, doufám, že se máte skvěle. Jmenuji se Lukáš Kupkovič, je mi 22 let, pocházím z Chebu, ale momentálně bydlím a pracuji v Praze jako fitness trenér.

Mým největším koníčkem je cvičení, kterému se věnuji již 6 let. Byla to láska na první pohled a nyní je to neodmyslitelná součást mého života. Rád pomáhám ostatním lidem dosáhnout své vysněné postavy a být zdravějšími. Zajímám se o osobní rozvoj, vesmír, přírodu a hudbu, rád si čtu knihy na tyto témata. Dále mám v oblibě plavání a procházky v přírodě.

Snažím se být stále pozitivní a hledám štěstí v maličkostech, k tomu mi pomáhají hlavně přátelé, za které jsem vděčný.

finalisté 2023