Dominik Neoral

  • věk: 32 let
  • povolání: obchodní ředitel
  • město: Kralice na Hané

Dominik Neoral se do soutěže Muž roku přihlásil sám. Je ženatý, pracuje jako obchodní ředitel firmy, která distribuuje kosmetiku. Komunikuje s obchodními řetězci, obchodními partnery, proto se mu i v profesním životě hodí kurz rétoriky, který s Janem Přeučilem absolvovali finalisté na soustředění Muže roku.

Velkým životním zlomem bylo pro Dominika onemocnění. Po vleklých zdravotních obtížích mu lékaři zjistili celiakii, což pro milovníka pizzy, burgerů a moučných výrobků byl šok. Musel upravit jídelníček, životosprávu a až se sám divil, jak rychle se mu imunita upravila a on opět nabral sílu do života. Chtělo to ale disciplínu a řád, které Dominik považuje za svou silnou stránku, je zvyklý dělat vše s plným nasazením. Jako brankář tráví víkendy na zápasech se svým rakouským týmem, s manželkou se starají o psa, spolu se věnují sportu.

U svého snu, dostat se do soutěže typu Survivor, se zatím usmívá, ale věří, že se mu to jednou splní.

řekl o sobě

Krásný den, jmenuji se Dominik Neoral, je mi 32 let a pocházím od Prostějova. Soutěžím pod číslem 11, nejsem sice numerolog, ale tohle číslo určitě nikdo nepřehlédne.

Jako vystudovaný inženýr na ČZU v Praze, v oboru Veřejná správa, jsem se kompletně minul oborem, jelikož pracuji jako Chief Sales Officer, pro distributora kosmetiky, z celého Světa. Je dost možné, že nějaký produkt, který v rámci kosmetiky používáte, jsem zařizoval jeho distribuci. Hlavně se jedná o produkty z dekorativní kosmetiky.

Mým největším koníčkem je fotbal, který jsem jako brankář, hrál i profesionálně a splnil si tak svůj sen, nyní působím v Rakousku, už jen, ale jako amatér.

Dalšími koníčky jsou cestování a poznávání nových krajin, rodina - má žena a pejsek Shiba Inu Lilly, cvičení a bezpochyby jídlo, které si, ale jako celiak, musím posledních 5 let hlídat. Nicméně beru život s humorem a lehkostí a zastávám krédo: “Kdo neprošel větrem, deštěm, či mlhou, nemůže spatřit duhu”.

finalisté 2023