Jan Černohorský

  • věk: 27 let
  • povolání: podnikatel
  • město: Nové Strašecí
  • zájmy: box, fitness, četba

Obava z promarněné šance přivedla rodáka z Kladenska na casting soutěže Muž roku. Účast ve finále soutěže bere jako příležitost k získání nových zkušeností, zážitků a přátel.

Vystudovaný filosof se momentálně živí jako obchodní zástupce, příležitostný model, „koketuje“ se žurnalistikou. Jak sám tvrdí, je ve fázi života, kdy sbírá zkušenosti. Do budoucna ho láká trenérství.

Přestože Honzu od mala vedla maminka k hudbě, hrál na flétnu a trumpetu, měl blíže ke sportovním zájmům svého otce. Dělal atletiku, běhal, a od 14 let se věnuje boxu.

Jan Černohorský mluví anglicky a má základy němčiny. Nejvíce ho v soutěži Muž roku podporuje jeho přítelkyně. Honza přiznal, že je trémista, ale věří, že to na finále nebude tréma svazující, ale naopak ho posune k co nejlepšímu výsledku.

řekl o sobě

Jmenuji se Jan Černohorský, je mi 27 let a pocházím z malého městečka zvaného Nové Strašecí. Aktuálně pracuji jako OSVČ v oborech obchodního zastupování a modelingu, k čemuž navíc získávám i cenné redaktorské zkušenosti coby externí redaktor. Své volné chvíle nejraději věnuji sportu, zejména boxu a fitness, dále četbě - především filozoficky a faktograficky zaměřené literatury a v neposlední řadě své rodině, která je pro mě velkou oporou.

Moje životní náplň je cíleně velice rozmanitá, jelikož se vždy snažím mnohostranně využít svého potenciálu k tomu stát se nejlepší verzí sebe samotného. Intenzivně totiž vnímám mnohdy nedoceněnou hodnotu času a děsí mě představa, že bych promarnil svůj život. O to více si také vážím každé příležitosti prožít život naplno v celé jeho rozmanitosti, čemuž v mém případě jednoznačně napomohla i účast v soutěži Muž roku, ve které jsem se stal finalistou.

finalisté 2023